MIFRAN oil s.r.o.

Distributor kvalitních řeckých olivových olejů

Menu
  • Úvod
  • Proč olivové oleje?
    • Olivový olej a jeho použití
      • Olivový olej a použití na pleť
      • Olivový olej použití na vlasy
      • Olivový olej použití v kuchyni
    • Jak se vyrábí?
    • Firma MELAS
  • Aktuality
  • E-SHOP
    • Košík
    • Pokladna
    • Můj účet
    • Obchodní podmínky
  • Kontakt

Olivový olej použití v kuchyni

Je již celkem známo, že mnohé panenské oleje jsou vhodné pro použití ve studené kuchyni, nejen pro svůj obsah kyselin, vitamínů, minerálů stopových prvků atd., ale i jako výtečná dochucovadla vhodná i v teplé kuchyni přidaná do chladnoucích jídel (pod 40 °C).

Méně je však již známo, že některé panenské oleje lze použít i pro vaření, pečení a smažení. Ba dokonce vhodnější než běžné tuky. To je závislé na míře přepalování.

Jsou však panenské oleje, které lze použít pro smažení, vaření a pečení, aniž by ztratily na hodnotě svých účinných látek, neboť jejich přepalovací bod je vyšší než u běžně používaných tuků. Jsou to oleje pro gurmány a přitom např. při smažení je jejich spotřeba nižší než u běžných tuků, neboť se méně odpařují, a to až o polovinu.

 

Vnitřní použití – 2 x denně 1 malou (čajovou) lžičku, před jídlem, během jídla, do jídla, po jídle. Při problémech vylučování (zácpy) 1 polévková lžíce olivového oleje každé ráno nalačno jako vynikající přírodní projímadlo

Použití v kuchyni

Košík

Certifikaty

Distributor extra panenských olivových olejů z Řecka

MifranOil

Pačlavice 212, 768 34

DIČ CZ 04101472

Aktuality

MIFRAN oil s.r.o

Pačlavice 212, 768 34

Telefon:+420 602668085

E-mail:mifran.oil@seznam.cz

Website:http://www.mifranoil.cz

© 2016 - 2025 MIFRAN oil s.r.o. All Rights Reserved.
Design by videostudio Ma-Ci